Halle Berry lanceert een lifestylewebsite en de verwachtingen zijn hoog

© Isopix / Instagram

Halle Berry lanceert Hallewood, een website die ze zelf vult met gezondheidstips, fitnessoefeningen en beautynieuws. Na Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz of Reese Witherspoon de zoveelste actrice dus die zich opwerpt als lifestylegoeroe. Al is het bij Halle Berry toch net iets anders, schrijft Racked.

elvh

Dat actrice, Oscarwinnares en model Halle Berry (51) zich meer en meer opwerpt als lifestylegoeroe werd al duidelijk op haar Instagrampagina. Met #FitnessFriday trakteert ze haar 2,6 miljoen wekelijks op uitdagende yogaposes, inspirerende peptalk of meditatietips. De foto van haar topless handenstand werd net geen 250.000 keer geliket.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Halle Berry is niet de eerste celeb die geleidelijk getransformeerd is tot gezondheidsgoeroe. Er is Goop, de lifestylewebsite van Gwyneth Paltrow en ook Cameron Diaz of Reese Witherspoon noemen zich tegenwoordig lifestyle-experts. Toch is Hallewood anders, schrijft Racked.

"Halle Barry weet waarover ze spreekt. Als jong meisje werd ze al geconfronteerd met diabetes. Ze is ondertussen 51 en weet beter dan wie ook hoe je gezond moet en kan leven." Halle Berry kende al veel tegenslagen. Als kind zag ze hoe haar vader haar moeder mishandelde. Zelf werd ze ook geslagen door een vriendje waardoor ze het gehoor aan één kant kwijtraakte. "Bij Halle Berry gaat het over overleven, en dat maken haar website en haar tips veel echter dan die van andere beroemdheden", schrijft Racked.

Hally Barry zei op Instagram eerder al dat ze zich nog nooit zo fit gevoeld heeft als nu en dat ze zin heeft om actie te ondernemen. "[I’m] coming for you 2018", schreef ze eerder ook al op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer