© GoFundMe / Ashley Al-Khouri

Peuter (2) sterft nadat springkasteel wordt weggeblazen in VS

Een Amerikaanse peuter van twee jaar oud is overleden nadat het springkasteel waar hij in speelde de lucht is ingevlogen bij een windvlaag.

Bron: Global News

Het drama speelde zich vorig weekend af in de buurt van Casa Grande, een stad op zo’n 50 kilometer ten zuiden van Phoenix. Bodhi Naaf was samen met andere kinderen aan het spelen toen een sterke windvlaag het luchtkasteel plots meesleurde en in een andere tuin deed belanden.

De 2-jarige zoon van brandweerman Karl Naaf en zijn vrouw Cristy werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij nog diezelfde dag is bezweken aan zijn verwondingen. Ook een tweede kind raakte gewond, het meisje zou haar arm hebben gebroken. “We willen ons medeleven betuigen aan de rouwende familie”, laat de politie van Pinal County weten in een mededeling, waarin gemeld wordt dat het incident onderzocht wordt. Er wordt onder meer nagekeken of het springkasteel voldoende verankerd was, meldt nieuwszender CNN.

Mama Cristy is momenteel in verwachting, de geboorte is gepland voor eind mei. Sympathisanten zamelden intussen al meer dan 170.000 dollar in via GoFundMe voor de ouders van Bodhi. “We willen Karl en Cristy steunen en hun financiële zorgen wegnemen, zodat ze kunnen rouwen om hun verlies en zich kunnen voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in hun leven”, schrijft initiatiefneemster Ashley Al-Khouri, een vriend van de familie. (wver)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER