Politievoertuig botst met personenwagen: drie agenten naar ziekenhuis

Machelen -

Op het op- en afrittencomplex van de Ring met de Woluwelaan in Machelen is maandagmiddag een zware botsing gebeurd tussen een voertuig van de federale politie dat richting de gevangenis van Haren reed en een personenwagen. Drie agenten werden overgebracht naar het ziekenhuis maar hun verwondingen zouden meevallen.

De aanrijding gebeurde omstreeks 12.30 uur. “Collega’s van de federale politie die werken voor de Directie Beveiliging reden naar de gevangenis van Haren”, licht woordvoerster Catherine Bodet van de zone VIMA (Vilvoorde-Machelen) toe. De lokale politie deed de vaststellingen.

Met sirene en zwaailichten

“Het politievoertuig reed prioritair, dus met sirene op en zwaailichten aan”, aldus Bodet. De drie agenten van de federale politie zijn overgebracht naar het ziekenhuis. “Zij waren bij bewustzijn. Waarschijnlijk blijft het dus gelukkig bij lichte verwondingen. De jonge bestuurder van de personenwagen raakte niet gewond. Er zat geen gevangene aan boord van het politievoertuig. Over de omstandigheden van het ongeval kan ik momenteel niet meer kwijt. We zijn nog bezig met de verhoren.” (dbg)

Beide voertuigen waren zwaar gehavend door de aanrijding.© Alertes Contrôles De Police - Infos Bruxelles

© DBG

© DBG

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER