© rr

Open Vld start met jongerenafdeling

Bij de verkiezingen in oktober werd nog naast een zitje in de gemeenteraad gegrepen, maar bij Open Vld Schelle waait een nieuwe, frisse wind. Op de nieuwjaarsreceptie werd de gloednieuwe jongerenafdeling voorgesteld.

bar

Voor de nieuwjaarsreceptie hadden de afdelingen van Schelle en Hemiksem voor het eerst de krachten gebundeld. In Depot Deluxe in Hemiksem nodigden ze hun leden en sympathisanten uit, met als gastsprekers minister Philippe De Backer en nationaal voorzitter van Jong Vld Hans Maes. Het bestuur van Jong Vld Schelle bestaat uit vier ambitieuze en enthousiaste liberalen met Kim Van Velthoven (32, voorzitter), Tim Laurent (32, ondervoorzitter), Kato Mannaerts (28, secretaris) en Jowan Peeters (28, penningmeester).

“Jong Vld Schelle is ontstaan na de verkiezingsbelofte van 2018 tot vernieuwing, verjonging en modernisering. Als kersvers voorzitter ben ik trots op dit ambitieuze en enthousiaste team. Wij willen door activiteiten onze Schelse jongeren mee laten schrijven aan een positief en optimistisch verhaal. Er wordt nog te weinig geluisterd naar de jongeren in onze gemeente. Daar willen wij verandering in brengen. Wij hopen onze afdeling uit te breiden en doen een oproep naar de jongeren die aan dit positieve verhaal willen meewerken”, zegt voorzitter Kim Van Velthoven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER