Vriend eert actrice Halle Berry op Moederdag met pikante privéfoto: “Dit was niet de bedoeling!”

VS -

Actrice Halle Berry (57) ziet er nog altijd stralend uit, en dat vindt ook haar geliefde Van Hunt. Daarom besloot de muzikant een schriftelijk ‘eerbetoon’ kracht bij te zetten met een sexy foto.

Bron: De Telegraaf

Van Hunt (54) zette Halle Berry in het zonnetje op Moederdag, dat ook in de Verenigde Staten afgelopen weekend werd gevierd. Het koppel ontmoette elkaar in 2020, de actrice kreeg eerder twee kinderen: haar nu 16-jarige dochter Nahla Ariela met ex Gabriel Aubry en zoon Maceo-Robert (10), uit haar huwelijk met Olivier Martinez.

“Happy Mother’s day from the bottom... of my heart”, schrijft Van Hunt – oftewel Fijne Moederdag uit de grond van mijn hart, alleen heeft het woord ‘bottom’ in de Engelse taal ook de betekenis van ‘achterwerk’. (Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En dat is wat de vriend van Halle laat zien aan zijn bijna 75.000 volgers op sociale media plus nog een hoop extra geïnteresseerden: een foto van een naakte Halle Berry op een balkon. “Oh shit, het was niet de bedoeling dat ik dit zou posten”, liet hij met een knipoog weten, om zijn vrouw vervolgens een badass-moeder te noemen.

De reacties lopen uiteen, van “Inderdaad een prachtige vrouw” tot “Je liefde betuigen door je vriendin naakt te tonen, moet dat?” Op het witte doek was Halle al eerder ontkleed te bewonderen, zoals in Monster’s Ball.

Halle zelf zal er best wel mee kunnen leven, durven we te vermoeden. Bijna exact een jaar geleden deelde ze zelf nog een soortgelijke foto waarop ze ook naakt op haar balkon staat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER