Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit heeft de tv vanavond in de aanbieding

'De slimste mens' is terug.Beeld Vier

Sp.a-voorzitter John Crombez neemt dan toch geen ontslag, dus mag hij vanavond nog eens aanschuiven bij het kopstukkendebat van Ivan De Vadder. Voor wie de partijvoorzitters nu wel genoeg op het scherm gezien heeft: op hetzelfde moment begint De Slimste Mens ter Wereld aan zijn zestiende editie. Nog niet kunnen kiezen? Het tv-gids vindt u hier

De slimste mens ter wereld

De tanden van Erik Van Looy zullen weer geel en scheef zijn, en de aangebrande moppen zullen tot in de puntjes voorbereid zijn. Toch blijft de quiz De slimste mens ter wereld een formule die scoort. Julie Colpaert, Niels Albert en Saïd Boumazoughe geven de aftrap van de zestiende editie. Aan de jurydesk: Jeroom en Jonas Geirnaert.

Lees ook: Waarom 'De slimste mens ter wereld' zo grappig blijft

Om 21.40 uur op VIER

Kopstukkendebat

Voor wie het gemist heeft: gisteren was het verkiezingsdag in België. En hoewel we in aanloop naar de grote dag dagelijks met kopstukken- en lijsttrekkersdebatten om de oren werden geslagen, ontvangt Ivan De Vadder vanavond nogmaals alle Vlaamse partijvoorzitters om de resultaten uit de verschillende steden en gemeenten te bespreken. 

Wie wordt burgemeester van Gent? En welke coalitie brengt Bart De Wever op de been in Gent? Mis niets van de nasleep van de verkiezingen in onze liveblog.

Om 21.25 uur op Eén

Ivan De Vadder brengt voor de voorlopig laatste keer de kopstukken bijeen.Beeld VRT

Belga Sport

Deze documentairereeks brengt elke week het verhaal achter memorabele momenten uit de Belgische sportgeschiedenis. Wie is daar nu niet voor te vinden? Vanavond op het programma: het openingsduel op het WK voetbal in Spanje waarin de Rode Duivels de wereld met verstomming sloegen door regerend wereldkampioen Argentinië met 0-1 te verslaan in Camp Nou.

Om 21.25 uur op Canvas

Hot Fuzz

Na de zombieparodie Shaun of the Dead fileren regisseur Edgar Wright en acteurs Simon Pegg en Nick Frost in Hot Fuzz nu ook de typisch Amerikaanse 'buddy cop'-komedie.

Om 20.40 uur op CAZ

Simon Pegg & Nick Frost in 'Hot Fuzz'.

Lucifer

Vanaf vanavond elke weekdag op VIER: de Amerikaanse fantasyreeks Lucifer, waarin acteur Tom Ellis de duivel himself mag spelen, zij het in de gedaante van een nachtclubeigenaar in Los Angeles.

Om 23 uur op VIER