Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Tomorrowland heeft nu ook een eigen restaurant

FestivalNa zes dagen feesten in De Schorre, toont Tomorrowland nu ook een nieuw culinair gezicht. In de Antwerpse Kloosterstraat opent morgen Mesa, het eerste Tomorrowlandrestaurant. 

  1. Bouw al dansend mee aan Tomorrowland-school voor kansarme kinderen: “Vanaf de prijs van een pintje kan je jezelf inzetten”

    Bouw al dansend mee aan Tomorrow­land-school voor kansarme kinderen: “Vanaf de prijs van een pintje kan je jezelf inzetten”

    Lost Frequencies opende in 2018 al een Music & Arts School in Nepal, enkele maanden geleden bezocht Martin Garrix het instituut in Kolkata en binnenkort mogen ze opnieuw aan de bak. De Tomorrowland Foundation start dan in Brazilië een nieuwe school op, waar kinderen zich muzikaal kunnen ontwikkelen. “We zijn niet op zoek naar dé dj’s van morgen, maar willen in de eerste plaats dat kansarme kinderen zich creatief kunnen uitdrukken”, legt de organisatie uit. “De people of tomorrow zijn niet alleen maar feestbeesten.”
  2. Merel en ‘de houten’ Wodan: de opmerkelijkste romance van Tomorowland. “We slapen samen, leven samen, horen samen”
    Festivals
    2

    Merel en ‘de houten’ Wodan: de opmerke­lijk­ste romance van Tomorow­land. “We slapen samen, leven samen, horen samen”

    Ze slaapt met hem, houdt hem warm en beroert dagelijks zijn gevoelige snaren. De meest unieke romance van Tomorrowland weerklonk op het ‘Atmosphere’-podium waar Merel Van Hemelrijck (23) aantrad met ‘Symphony Of Unity’ én haar Wodan. “Wodan is al vijf jaar mijn beste vriend. Dit is niet mijn wereld en ik was nooit eerder op een festival, maar we speelden geen enkele foute noot.” En dat lag - zo verklapt ze- ook een beetje aan het weer.