© EPA-EFE

AS Roma wint in restant gestaakt duel tegen Udinese dankzij doelpunt in de 95ste minuut

De match tussen Udinese en AS Roma, die op zondagavond 14 april tijdens de 32e speeldag in de Serie A gestaakt werd bij een 1-1-tussenstand nadat Roma-verdediger Evan Ndicka na ruim 70 minuten spelen in elkaar was gezakt, heeft na de hervatting op donderdagavond finaal een 1-2-overwinning opgeleverd voor de Romeinen.

Michael Van Damme
Bron: BELGA

Ricardo Pereyra (23’) brak anderhalve week geleden na een kwartwedstrijd de ban voor de gastheer. Romelu Lukaku (64’) prikte na ruim een uur tegen voor de Giallorossi. Na het zorgwekkende voorval werd beslist de partij voortijdig af te fluiten. In de resterende speeltijd kroonde Bryan Cristante (90’+5’) zich in het ultieme slot tot matchwinnaar. Christian Kabasele was bij het ingaan van de blessuretijd tussen de lijnen gekomen bij de thuisploeg.

Ndicka voelde pijn in de borst en kreeg medische bijstand op het veld, vervolgens werd hij met een draagberrie afgevoerd. Daarbij stak hij de duim omhoog, om iedereen gerust te stellen. Volgens de Italiaanse pers was hij nooit in levensgevaar. La Gazzetta dello Sport zei dat onderzoeken uitwezen dat het niet om een hartaanval ging.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer