Instagram - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Instagram - Fotomontage HLN

Topmodel Emily Ratajkowski is woedend om commentaar op foto in bikini

CelebritiesTopmodel Emily Ratajkowski (27) heeft op Instagram hard uitgehaald naar verschillende bodyshamers, nadat zij kwetsende commentaren hadden geplaatst op een foto waarop Emily samen met een vriendin in bikini op het strand ligt. Sommigen meenden dan ook dat de enige reden waarom Emily de foto deelde, was om haar eigen slanke lijn in de kijker te zetten.

24 reacties

  • Alysea Brabori

    5 jaar geleden
    Wat laag ? Het is haar bikini collectie, ze wil die promoten, voor de rest staat iedereen te roepen voor meer plus sized modellen, nu is er een mooie combinatie van small versus medium / large en nu is het weer niet goed want zij doet het express, binnekort moet je u gaan slecht voelen als je mooi en mager bent ....
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Zielige mensen zeg. Haar vriendin heeft er geen problemen mee dus moeten anderen er ook geen probleem van maken.. Pure jaloezie
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Commentaar omdat zij er zogezegd beter op uitkomt dan haar vriendin? Gegarandeerd dat er heel wat mensen zijn die het tegenovergestelde zullen beweren. "Mooi" is subjectief, dat maakt ieder voor zich uit: smaken verschillen nu eenmaal.
  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Dus omdat iemand foto’s plaatst op het net moet hij of zij maar tegen kwetsende en denigrerende commentaar kunnen ???? Volgens sommigen toch. Wat is dat voor flauwekul.
  • Ibn Marouf

    5 jaar geleden
    Een oeroude truc: verschijn met een vriend(in) van je geslacht, die er minder mooi uitziet. Jij gaat er op slag (in contrast) veel beter uitzien. Trucje zo oud als de straat, en … heel laag!