Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Heidi Van Thielen en Wim Oosterlinck, die vanmorgen voor het eerst de verkeersinformatie lazen met Waze.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Heidi Van Thielen en Wim Oosterlinck, die vanmorgen voor het eerst de verkeersinformatie lazen met Waze. © Robin De Raedt

Qmusic en Joe ruilen klassieke verkeersinformatie in voor Waze: “Verkeersdrukte beter inschatten, maar sluipverkeer niet aanmoedigen”

VerkeerOok Qmusic en Joe gaan aan het ‘wazen’. In navolging van onder meer CNN, NBC en RadioFrance is de verkeersinfo van ‘s werelds grootste op community gebaseerde verkeers- en navigatieapp sinds sinds gisteren ook elk half uur via de radio te volgen. “Waze is gewoon de meest accurate bron van verkeersinfo.”

3 reacties

  • Djensen Reunens

    5 jaar geleden
    Als iedereen Waze gebruikt waarom zouden ze het dan nog op de radio moeten zeggen, en @Luc Verm u kan uw gsm tegelijk opladen in de wagen, via een usb poort in nieuwere wagens of via een uw sigarettenaansteken met daar een usb tussenstuk in.
  • Luc Verm

    5 jaar geleden
    Batterij leegtrekkende app
  • Jef Van De Plas

    5 jaar geleden
    Dat eeuwig afgereun van waar het file is, hoeveel tijd zou dat per dag benemen ? En het is eigenlijdk altijd hetzelfde bericht, op enkele puntjes na. En het is via de radio een bericht voor teveel belgen want misschien een vierde zit achter het stuur op dat moment. Ik zou er mee stoppen als ik van de radio was. iedereen heeft gps.