Daarom werd Filip Peeters opgepakt bij aankomst in de VS

0 reacties

  1. Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Netflix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”
    PREMIUM

    Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Net­flix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”

    ‘Baby Reindeer’ is een hit op Netflix, en ook in ons land staat de dramareeks met stip op één. De serie over een man die wordt gestalkt door een zekere Martha, maakt van kijkers meteen amateurdetectives. Want wat is fictie en wat is echt gebeurd? Journaliste Susannah Butter zocht slachtoffer Richard Gadd, die de reeks schreef én de hoofdrol vertolkt, op in Londen voor een exclusief en intiem gesprek. Dit is zijn volledige verhaal: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen.”
  2. “Pinokkio had een moedervlek op nét dezelfde plaats als Bernard”: onze man speurt voor de laatste keer mee naar ‘De Mol’
    PREMIUM
    TV
    1

    “Pinokkio had een moedervlek op nét dezelfde plaats als Bernard”: onze man speurt voor de laatste keer mee naar ‘De Mol’

    Moneytime in ‘De mol’, want zondagavond wordt de finale uitgezonden. Wie is de saboteur en wie wint het spel? Wat zegt het geldspoor? En hoe zorgt een eerder seizoen ervoor dat één kandidaat wel héél verdacht wordt? Onze man, die heel het seizoen lang zijn speurneus liet snuffelen, schuift zijn ultieme hoofdverdachte naar voor in aanloop naar de apotheose. “De makers pasten hun tactiek al een keer toe voor een vorige mol.”