Miss België Angeline Flor Pua gevraagd voor realityshow in de Filipijnen

© Foto Kurt

Het gaat hard voor Angeline Flor Pua (22), nog maar enkele maanden Miss België. Angeline Flor Pua is in Los Angeles gevraagd voor een realityshow rond de voorbereiding van misskandidates voor grote internationale verkiezingen zoals Miss World en Miss Universe.

jdr

Dat net Angeline Flor Pua werd benaderd, heeft niet alleen met haar ervaring als Miss België te maken, maar ook met haar Filipijnse roots. De realityserie is namelijk voor De Filipijnse televisie bestemd. Darline De Vos, organisatrice van Miss België, bevestigt dat Angeline is benaderd voor de rol, maar onderstreept dat de onderhandelingen nog lopen. “We hebben al verschillende gesprekken gevoerd, maar zeker is het allemaal nog niet. Ze is tenslotte ook nog met haar studies als piloot bezig en de opnamen moeten in haar drukke agenda passen.”

Over haar opleiding als piloot gesproken: het Miss België Comité lanceerde gisteren ook een wedstrijd waarbij een vlucht met ’s lands mooiste te winnen valt. Angeline zal de winnaars als copiloot een vlucht aanbieden in het najaar, wanneer ze haar studies heeft afgerond. Wat u moet doen om in aanmerking te komen, vindt u op www.missbelgium.be. De wedstrijd kadert in de zoektocht naar kandidaten die in de race naar het misskroontje voor 2019 willen stappen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen