Voor het eerst in vier jaar zijn de huurprijzen van appartementen in Vlaanderen lichtjes aan het dalen.
Volledig scherm
Voor het eerst in vier jaar zijn de huurprijzen van appartementen in Vlaanderen lichtjes aan het dalen. © photo_news

"Huurprijzen Vlaamse appartementen dalen voor eerst in vier jaar"

Een appartement huren is voor het eerst in vier jaar goedkoper geworden. De prijs daalde vorig jaar gemiddeld met 9 euro per maand. Voor flats met drie of meer slaapkamers zelfs met 41 euro. Reden is het steeds groter wordende aanbod.

18 reacties

  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Altijd het zelfde geklaag in dit dossier door de huurders. Waarom als de verhuurders toch zo slecht zijn afzetters,ze doen niks , ze zijn op geld uit, kopen deze zogenaamde huurders toch zelf geen woning het geld "lening" kost bijna niks. Maar over zich zelf praten de huurders niet he dat zijn allemaal heiligen. Deze groep laat het risico liefst aan anderen en zelf doen ze niks als zagen en klagen, niet allemaal maar de grootste hoop zijn profiteurs.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Dalen ? heb nog geen enkele huisbaas geweten die zijn huishuur laten dalen hahaha
  • Krysia ostrega

    6 jaar geleden
    Huurprijzen zijn tegenwoordig veel te hoog er zou een index stop moeten komen op de huurmarkt!
  • Rik Vangaal

    6 jaar geleden
    Huurprijs hoog? Vroeger had je een appartement met weinig comfort. Laatste 15 jaar zit er steeds een compete keuken en verwarming in. Machines die je niet hoeft te kopen. Herstellingskosten voor de eigenaar. verander elke 9-12 jaar en zit steeds in modern nieuw energiezuinig. Mijdt gebouwen met winkels. Die zullen leegstaan.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Peggy geerts beste DE vraag is als je verhuurt word je eigendom goed onderhouden,word je op tijd betaald en hoe laat men het achter bij vertrek. Als het mooi en proper is als de huurder erin komt ben je als baas een engel als ze vertrekken willen ze niks doen en is de eigenaar een zager. En kan de eigenaar alles opnieuw laten herstellen en verven op zijn kosten. Raar toch een huurder niet.