VIDEO. Nederlandse tweedeklasser schakelt radio-icoon Jos Willems in in strijd om play-offs

MVV Maastricht strijdt nog volop mee voor een plekje in de play-offs van de Nederlandse tweede klasse. Vrijdagavond staat voor de rood-witten de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma. Omdat bij beide ploegen heel wat Belgen op het wedstrijdblad staan, hoopt de club zoveel mogelijk Belgische voetballiefhebbers naar het stadion te lokken. Om in dat opzet te slagen, werd de hulp ingeroepen van radio-icoon Jos Willems (ex-Sporza).

tomas

De wedstrijd tussen MVV en Eindhoven gaat over de grens door het leven als 'het Belgenduel'. Met onder andere Alessandro Ciranni, Christophe Janssens, Pieter Nys, Matisse Thuys, Tibeau Swinnen en Dennis Van Vaerenbergh staan bij beide clubs dan ook heel wat landgenoten onder contract.

Om ook de tribunes met Belgen te vullen, zette MVV een heuse 'Belgenactie' op poten. Zo geeft de club Belgische voetballiefhebbers de kans om voor 9 euro een toegangskaartje op de kop te tikken. Om hen te overtuigen, lieten de Nederlands-Limburgers Belgisch radio-icoon Jos Willems een videoboodschap opnemen.

De wedstrijd wordt vrijdagavond om 20u afgetrapt. Wie een kaartje wil kopen, kan dat doen op www.mvv.nl/belgenactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer