Wijnegem B - Antwerpen Noord B

Vierde Provinciale B Antwerpen

Haddoudi Katar maakt twee goals voor Antwerpen Noord B in wedstrijd tegen Wijnegem B

Antwerpen Noord B won zaterdag de uitwedstrijd tegen Wijnegem B met 2-5. Eén speler van Wijnegem B kreeg een rode kaart.

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Zerouali Hamza scoorde in de 12de minuut. Joshua Heylen maakte gelijk na een half uur. Een rode kaart in de 46ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Yermo Tops van Wijnegem B. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Mohamed Haddoudi Katar Antwerpen Noord B op voorsprong. Ahmed Arrabii Lammou voerde de voorsprong op in de 72ste minuut. Één minuut later bouwde Antwerpen Noord B de voorsprong uit naar 1-4. Haddoudi Katar passeerde nog een keer de doelman. Drie minuten later verkleinde de achterstand tot 2-4. Heylen passeerde nog een keer de doelman. Een tweede gele kaart in de 81ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Mohamed Btit El Amtari van Antwerpen Noord B. De uiteindelijke 2-5 voor Antwerpen Noord B werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Austin Junior Yeoh.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Wijnegem B twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Antwerpen Noord B twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 12' Hamza 0-1, 30' Heylen 1-1, 57' Haddoudi Katar 1-2, 72' Arrabii Lammou 1-3, 73' Haddoudi Katar 1-4, 76' Heylen 2-4, 87' Yeoh 2-5.

GELE KAARTEN: 44' Btit El Amtari (Antwerpen Noord B), 63' Bouzariat (Antwerpen Noord B), 90' Haddoudi Katar (Antwerpen Noord B).

RODE KAARTEN: 46' Tops (Wijnegem B), 81' Btit El Amtari (Antwerpen Noord B).