Lagere school blikt terug op eigen playbackshow: “Die kinderen zijn nog beter dan de echte Jackson 5”

Zoals elk jaar wordt er op de Amerikaanse ‘Baldwin Hills Elementary’ school een playbackshow georganiseerd. Dan krijgen de kinderen van de lagere school de kans om een optreden te geven, geïnspireerd uit de jaren ‘60 en ‘70.

tica

Al drie jaar organiseert juffrouw Malinda Williams een playbackshow om geld in te zamelen voor de muzikale opvoeding van kinderen. En elk jaar worden de optredens grootser en de hele show indrukwekkender. “Toen ik leerkracht werd, had ik de drang om al mijn kennis te delen met de kinderen”, zegt Malinda aan Huffington Post. “Maar helaas was daar niet altijd het budget of de tijd voor. Toen kwam ik op het idee om op een leuke manier geld in te zamelen. Leuk voor ons om naar te kijken, en fantastisch voor de kinderen om een show te maken.”

“Ik ben heel erg blij dat sommige kinderen door deze show hun talenten hebben ontdekt”, gaat ze verder. “Sommige leerlingen volgen in hun vrije tijd dansles, maar anderen hadden nog nooit een choreografie aangeleerd. Maar eens ze dat deden, ontdekten ze dat het wel hun ding was. Is dat niet fantastisch?”

In afwachting van de nieuwe playbackshow, blikt de school terug op een van hun meest memorabele optredens. Vijf jongens die ‘the Jackson 5’ alle eer aan doen met hun versie van ‘I want you back.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen