De iPhone 15 Pro, ter illustratie.
Volledig scherm
De iPhone 15 Pro, ter illustratie. © AP

Apple plooit voor nieuwe regels EU: dit verandert er op je iPhone

Met frisse tegenzin heeft Apple aangekondigd hoe het bedrijf zich zal plooien naar nieuwe regels van de Europese Unie. De Digital Markets Act (DMA) gaat vanaf maart in en dat brengt veranderingen met zich mee op je iPhone. We sommen de belangrijkste voor je op.

6 reacties

  • Yvan Lissens

    3 maanden geleden
    Een app zoals de Epic Games store wil je niet op de smartphone. Zat vroeger al vol "spyware" en het zal er niet op verbeterd zijn.
  • Fred Sempels

    3 maanden geleden
    @ Wil van Dijck dat houdt in dat je meer rommel op je iPhone zult krijgen makkelijker gehakt zult worden en je gegevens te grabbel zullen komen. Danku eu wij Apple mensen wachten niet op deze regeling wij zijn blij iets meer te betalen voor deze bescherming waar Apple keihard voor werkt. Je kan bij de meeste apps een abonnement afsluiten via hun site dan betaal je die kosten ook niet aan Apple. Gewoon dikke zever om weer andere vriendjes van hen een plezier te doen.
  • Willy Ackermans

    3 maanden geleden
    Eindelijk Apple en Google Pay voor alle inwoners in België bij eender welke bank
  • guido verlinden

    3 maanden geleden
    Wij moeten dringend stoppen met de eu.!!!
  • Wil van Dijck

    3 maanden geleden
    Wil dat zeggen dat voortaan purchases niet langer verhoogd worden om Apple te spijzen? Nu betaal je ergens tussen de 10 en 20% meer als je met Apple werkt.