Joel Hoylaerts - Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts - Photo News

Ondanks zijn imago: Christoff laat eerste tattoo zetten

Nieuws recht van de naald. Zanger Christoff – niet meteen bekend om heldhaftig gedrag of stoer vertoon - heeft een eerste tattoo. De zanger liet het logo van zijn band ‘Klubb3’ op de pols vereeuwigen. "Mijn fans schrikken zich dood", zegt hij.

18 reacties

  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    denk dat het het een verwijderbare tattoo is( met klevers kan men veel hé )
  • Rudy Raes

    6 jaar geleden
    Toffe tattoo en mooi gedaan !
  • Robbie Clyncke

    6 jaar geleden
    Iedereen zijn goesting maar voor mij is dit pure lichaamsverminking!
  • Chantal Keppens

    6 jaar geleden
    Ochie kleine snoeper e ,dacht eerder aan tattoo in grote letters lisa marie ..
  • christophe de vlamink

    6 jaar geleden
    mooi
  1. Staat prinses Madeleine er alleen voor als ze terugkeert naar Zweden? “Onwil en afkeer van haar man zijn beschamend”
    PREMIUM
    Royalty

    Staat prinses Madeleine er alleen voor als ze terugkeert naar Zweden? “Onwil en afkeer van haar man zijn beschamend”

    Het plan begint vorm te krijgen. Na maanden van uitstel bevestigt het Zweedse paleis wanneer prinses Madeleine (41) zal terugkeren naar haar thuisland. Haar villa in Miami is verkocht en haar kinderen zijn ingeschreven op een school in Stockholm. Maar de geruchtenmolen draait nog steeds op volle toeren. Keert Madeleine wel vrijwillig terug? En wat denkt haar echtgenoot Chris O’Neill (49) van de verhuizing? “Voor de koninklijke familie is haar man een probleem dat moet worden aangepakt.”
  2. Koen Wauters doet minder toffe ontdekking bij ‘Sing again’-collega Julie Van den Steen: “Het hoeft niets te betekenen, maar het is raar”
    Play
    Showbits

    Koen Wauters doet minder toffe ontdekking bij ‘Sing again’-collega Julie Van den Steen: “Het hoeft niets te betekenen, maar het is raar”

    Negen kandidaten konden na enkele spannende rondes doorstoten naar de finale van ‘Sing again’. De jury kende in de halve finale de drie duo’s Marjolein en Chris, Bert en Esther, en Luka en Justin al direct een ticket naar de finale toe. Voor de overige drie duo’s werd telkens één persoon gered door het publiek in de studio. Daardoor wisten uiteindelijk ook Dean, Lola en Seppe op het nippertje nog een plekje in de finale te bemachtigen. Wie gaat naar huis met € 10.000? Reporter Jarne vraagt het aan presentatoren Koen Wauters en Julie Van den Steen.