Kontich B - 's-Gravenwezel-Schilde

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Kontich B wint voor de vierde keer op rij

Het gaat goed met Kontich B, ook in de wedstrijd tegen 's-Gravenwezel-Schilde werd een zege behaald. De winst van vrijdag betekent de vierde winst op rij voor Kontich B.

Bron: RBFA app

Kontich B opende de score in de zesde minuut na een doelpunt van Pauline Morrens. Josse Van Dijck bracht in de 33ste minuut Kontich B op 2-0. Direct na de rust vergrootte Emma Poortmans de voorsprong van Kontich B. Drie minuten later bouwde Kontich B de voorsprong uit naar 4-0. Poortmans passeerde nog een keer de doelvrouw. Van Dijck scoorde nog een keer in de 65ste minuut. Drie minuten later voerde Kontich B de score verder op naar 6-0. Van Dijck passeerde nog een keer de doelvrouw en maakte hiermee haar hattrick af. De thuisploeg vond het doel nogmaals via Poortmans en maakte hiermee haar hattrick af in de 82ste minuut. Kontich B heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

Kontich B heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl 's-Gravenwezel-Schilde drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt Kontich B op zaterdag 27 april om 16 uur bij Lyra-Lierse. 's-Gravenwezel-Schilde ontvangt vrijdag 26 april om 20.15 uur Noordstar.

DOELPUNTEN: 6' Morrens 1-0, 33' Van Dijck 2-0, 48' Poortmans 3-0, 51' Poortmans 4-0, 65' Van Dijck 5-0, 68' Van Dijck 6-0, 82' Poortmans 7-0.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.