Barbra Streisand
Volledig scherm
Barbra Streisand © Vince Bucci/Invision/AP

Barbra Streisand gelooft jongens uit ‘Leaving Neverland’, maar verdedigt Michael: “Ze gingen er niet aan dood”

CelebritiesActrice Barbra Streisand (76) deed enkele opvallende uitspraken over ‘Leaving Neverland’, de documentaire waarin James Safechuck en Wade Robson beweren dat Michael Jackson hen seksueel misbruikte. “Ik geloof hen héél zeker, zonder twijfel”, zegt Barbra. “Maar langs de andere kant gingen ze er niet aan dood.”

9 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Zelden zo'n domme uitspraak gehoord : "Ze zijn er niet aan dood gegaan" Dus ieder kind die misbruikt is geweest die mag blij zijn dat ie nog leeft ? Net zo dom om te zeggen dat deze twee jongens alleen om het geld doen. Ik ben fan van Michael Jackson, maar heb altijd vreemd gevonden dat hij steeds met kinderen bezig was, en zeker toen hij zelf vertelde dat de kinderen bij hem in bed sliepen????
  • Line Vermeersch

    5 jaar geleden
    Verdiep je eens in de handel en wandel van die Wade en communicatie, hun grootste probleem is geldtekort! Al de zogenaamde feiten uit de docu zijn uit context gehaald of verdraaid, geknipt en geplakt! Het is een belediging voor echte slachtoffers van seksueel geweld!!
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Ze zitten wel met een levenslang trauma. Maar zo kennen we celebrities ze zijn zelf de meest misbruikende leden van het gezelschap. Naamsbekendheid en geld is beschermend op het gebied van misdaad tegenover andere mensen en dit tot in regeringskringen.
  • Luc Ky54

    5 jaar geleden
    Ariane, dat hebben ze gedaan toen hij nog leefde, maar toen speelde de macht van het geld waarmee hij onschuld kon kopen.
  • Georges Draps

    5 jaar geleden
    Ze zijn er niet aan doodgegaan. Dit vindt ik een brug te ver. Toch spreken die 2 mannen niet echt slecht over michael. Hij was gewoon zelf nog een kind die in dezelfde leefweeld vertoefde. Meer niet. Dit is hem niet verdedigen,wel even zeggen waar het op staat. Laat hem nu maar rusten zeker.