De nieuwe Samsung Galaxy S10e.
Volledig scherm
De nieuwe Samsung Galaxy S10e. © REUTERS

Samsung Galaxy S10e vs iPhone Xr: de twee meer betaalbare versies van de topmodellen

De concurrentie tussen Samsung en Apple is bikkelhard. Net als de techgigant uit Cupertino dat eind vorig jaar deed met de iPhone Xr, lanceert Samsung met de Galaxy S10e een meer betaalbare variant van haar topmodel. Beide smartphones zijn aan elkaar gewaagd.

9 reacties

  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Als One UI betekent dat Samsung zijn TouchWiz heeft laten vallen ten voordele van de standaard Android interface zoals op de Pixel toestellen, dan is dit inderdaad veruit de beste software op een smartphone. Voor de rest is de keuze tussen een Apple en een niet-Apple een kwestie van zaken die soms totaal niks te maken hebben met objectiviteit. Ik zal bijv. nooit nog een Apple kopen.
  • Pim Pauwels

    5 jaar geleden
    Weet dat Samsung meer geld verdient aan onderdelen te verkopen aan Apple die ze nodig hebben voor hun iPhone dan ze geld verdienen met verkoop van hun eigen smartphones. Dus geen iphine zonder samsung
  • Laetitia Dubois

    5 jaar geleden
    Ze kunnen alles beter en sneller dan jouw goedkoop gsm Wesley Kenis. Jij bent daarmee tevreden, goed voor jou, maar voor mij zijn die goedkoop basic gsm echt niet goed genoeg, zeker wat foto's betreft.
  • vangeel guido

    5 jaar geleden
    Die nieuwe gsm trilt nog al.
  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    En wat kunnen ze meer dan mijn toestel van 129 euro?? Juist niks.