Luk Alloo.
Volledig scherm
Luk Alloo. © © Tim De Backer

"Over de liefde raak je nooit uitgepraat": Luk Alloo verrast met nieuw programma

VTM pakt dit voorjaar groots uit met liefst tien nieuwe programma’s. Daarvan zijn nu ook de laatste vier bekendgemaakt. Met Luk Alloo in een verrassende rol.

1 reactie

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Een programma van Luk Alloo dat niet zijn naam draagt, dat zou pas verrassend zijn!
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”
    PREMIUM
    TV
    1

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”

    Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.”
  2. Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Na Nederlanders Jill en Salar en de Belgische militair Bart, was het opnieuw een Vlaamse kandidaat die ‘Big Brother’ won. De 32-jarige Glenn uit het Oost-Vlaamse Stekene kroonde zich op zaterdagavond tot winnaar van ‘de moeder aller realityshows’, en kreeg een cheque van 56.266 euro mee naar huis. Daarmee haalde de werknemer van Volvo Cars Gent het van de Nederlandse fit girl Alice (19), die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Eerder op de avond moest de Nederlandse TikTok-ster Randy (29) al het huis verlaten, en behaalde zo de bronzen plak.