Nog enkele weken out: Sandra Kim herstelt van rugoperatie

Sandra Kim.© BELGA

De Songfestivalkoorts neemt toe, diverse oud-winnaars worden gevraagd om her en der op te treden. Maar Sandra Kim (51) moet dit jaar verstek geven.

De Waalse zangeres laat via sociale media weten dat ze een tijdje uit roulatie is door een rugoperatie. Alles zal goed komen, maar het herstel vraagt tijd. “Het is jullie misschien opgevallen dat ik de laatste tijd minder actief ben op Instagram. Dat komt door een rugoperatie“, schreef de 51-jarige Sandra zopas op Instagram. “Op dit moment concentreer ik mij op mijn revalidatie en neem ik de nodige rust om weer helemaal in vorm terug op het podium te staan samen met mijn muzikanten.”

Als alles verloopt volgens plan zou de voormalige winnares van The masked singer vanaf 17 mei weer kunnen optreden. Dan staat er in haar agenda een show in het Oost-Vlaamse Sinaai. Dat Sandra rugproblemen had, was niet bekend.

Op 3 mei is het alweer 38 jaar geleden dat Sandra Kim, artiestennaam van Sandra Caldarone, het Songfestival won in het Noorse Bergen met J’aime la vie. Ze was nog maar 13,5 jaar, maar dat wist de organisatie toen niet. Sandra had gezegd dat ze vijftien was. Inmiddels is er een minimumleeftijd van 18 jaar om aan het Eurovisie Songfestival mee te doen.

Sandra in 1986 met het winnende lied ‘J’aime la vie’.© BELGAIMAGE

( tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen