Aartselaar - Oxford Hemiksem

Derde Provinciale B Antwerpen

Aartselaar deelt thuis de punten met Oxford Hemiksem

Thuisploeg Aartselaar en Oxford Hemiksem hielden zondag beiden één punt over aan het duel dat op 1-1 eindigde.

Bron: RBFA app

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Liam De Maere zich gelden toen hij scoorde en Oxford Hemiksem op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Aartselaar werd gemaakt door Maxim Van Verre.

Aartselaar heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Oxford Hemiksem drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het negende gelijkspel van Aartselaar dit seizoen.

DOELPUNTEN: 50' De Maere 0-1, 96' Van Verre 1-1.

GELE KAARTEN: 79' Addib (Oxford Hemiksem), 84' El Hadji (Oxford Hemiksem), 91' Toure (Oxford Hemiksem), 96' Schuurbiers (Oxford Hemiksem).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.