Foto Photo News
Volledig scherm
© Foto Photo News

Redders aan de kust staan vanaf vandaag paraat voor hele zomer

In Nieuwpoort is vandaag het nieuwe reddersseizoen afgetrapt. Tot en met 16 september zal minstens één reddingspost in de tien kustgemeenten bemand zijn. Er zullen ook opnieuw 750.000 "anti-verdwaalarmbandjes" verdeeld worden.

2 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Je zou politieker moeten worden Rudi De Groof, die zoeken ook altijd iets om over te zeveren.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Zijn dat 'plastic' zakje? En wat vindt Greenpeace van die Studio 100 armbandjes? En als de zee geen zwembad is, waarom hebben we dan redders nodig? En wat precies is een "intercommunale in het kader van de zesde staatshervorming"?
  1. Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?
    PREMIUM

    Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?

    Gilbert Bécaud kwam er ooit optreden en zelfs Arnold Schwarzenegger kwam naar het pretpark dat 60 jaar geleden de naam kreeg van wijlen koning Boudewijn. Vandaag staat de fontein droog, ziet een vader zijn kind liever niet in het onhygiënische ballenbad springen en hangt er een muffe geur. “Wij waren zo teleurgesteld dat we ons geld teruggevraagd hebben. En het strafste: we hebben het nog gekregen ook”, vat een lezer het verval samen. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen met het ooit o zo mooie park? Had het anders kunnen lopen als die éne beslissing niet werd genomen? Wij gingen op pad. En kwamen YouTuber Acid tegen.
    Brugge
  2. Priester Herman (87) werd overvallen op klaarlichte dag: “Hij sleepte me over de grond omdat ik mijn tasje niet wilde loslaten”
    GEZOCHT

    Priester Herman (87) werd overvallen op klaarlich­te dag: “Hij sleepte me over de grond omdat ik mijn tasje niet wilde loslaten”

    “Ik wil het hem vergeven, maar hij moet wel mijn ziekenhuisrekening nog betalen. Da’s het minste.” Priester Herman (87) is mild voor de jongeman die hem vorig jaar heeft overvallen aan het station van Oudenaarde. De man achtervolgde Herman tien minuten lang en greep naar zijn aktetas. Herman wilde het niet loslaten en kwam met een smak op de grond terecht. Hij werd enkele meters meegesleurd, tot de tas in twee scheurde.