© RR

OKRA Kempen steekt reisaanbod in nieuw kleedje

De seniorenvereniging OKRA Kempen stak haar reisaanbod voor 2018 in een nieuw kleedje. Het vernieuwde aanbod staat op vrijdag 15 december centraal op de reisbeurs in Poederlee (Lille).

Bart Van den Langenbergh

De ouderenorganisatie OKRA Kempen maakt vrijdag officieel haar reisaanbod voor 2018 bekend op de reismarkt in het parochiecentrum Mollenhof op de Lichtaartsesteenweg in Poederlee. "OKRA stak haar reiswerking in een nieuw kleedje. Het aanbod van bestemmingen wordt verruimd. Erg bijzonder zijn de originele reisformules en de unieke reisbegeleiders waarmee OKRA Kempen zal samenwerken", zegt Tom Langmans (43), regiodirecteur van OKRA Kempen. "De OKRA-reizen staan hoog aangeschreven. Het zijn steeds kwalitatieve groepsreizen met een eigen begeleider. Vooral de sportvakanties, onder meer dansen en fietsen, zijn altijd snel volgeboekt. In 2018 trekt OKRA de kaart van eigen georganiseerde reizen. En hier zitten enkele pareltjes tussen."

Het volledige vernieuwde gamma van reizen wordt vrijdag van 10u tot 16.30u voorgesteld in het Mollenhof in Poederlee. De toegang is gratis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER