Het Jong HarmonieOrkest Schelle.© Wim Hadermann

Jong HarmonieOrkest Schelle neemt je in oude garage mee op muzikale theatertrip over zee

Schelle -

Het Jong HarmonieOrkest Schelle heeft een bijzonder optreden in petto. Op zondag 19 mei neemt het zijn publiek mee op een muzikale reis ‘over zee’. Ook de locatie is bijzonder: de jongeren spelen in de oude magazijnen van garage Wahr.

In het muziektheater Mee over zee nemen twee vertellers je mee in een luchtballon over de oceaan, waarbij ze boven de wolken zweven, stormen trotseren en proberen om niet in het water te vallen. De jonge muzikanten, onder leiding van dirigent Roel Laethem, begeleiden de reis met muzikale stukken die het publieke meenemen in een scala van emoties: nostalgie, drama, avontuur en veel meer.

Dirigent Roel Laethem heeft het muziektheater zelf geschreven, samen met zijn zus en moeder. Speciaal voor het Jong HarmonieOrkest herschreven ze het stuk en werd de muziek aangepast naar het niveau van het orkest. Het muziektheater is geschikt voor alle leeftijden, maar vooral kinderen van 5 tot 10 jaar zullen er extra van genieten.

Voor het optreden kozen ze ook voor een unieke locatie: de magazijnen van de voormalige garage Wahr aan de Provinciale Steenweg 399. Daar gaan de deuren open vanaf 14 uur. Het concert begint om 15 uur. Tickets kosten 7 euro.(bar)

Tickets: kaarten.harmonieschelle.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners