Willebroekse - Bonheiden

Tweede Provinciale A Antwerpen

Van Nuffel leidt Bonheiden naar overwinning tegen Willebroekse

In de wedstrijd tussen Willebroekse en Bonheiden was Ilias Van Nuffel met vier doelpunten man van de wedstrijd. Bonheiden won uiteindelijk met 1-5. Luca Peytier maakte ook een doelpunt voor Bonheiden, en Demir Zejnelagic scoorde voor Willebroekse.

Bron: RBFA app

In de 34ste minuut nam Willebroekse de leiding via Demir Zejnelagic. Luca Peytier maakte in de 54ste minuut gelijk namens Bonheiden. Van Nuffel scoorde in de 68ste minuut. Vijf minuten later bouwde Bonheiden de marge verder uit. Van Nuffel passeerde nog een keer de doelman. Zes minuten later bouwde Bonheiden de voorsprong uit naar 1-4. Van Nuffel passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af. Maar Bonheiden had nog tijd voor een extra doelpunt. Van Nuffel vond het doel opnieuw met nog één minuut te spelen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Willebroekse vijf keer verloren, terwijl Bonheiden drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 34' Zejnelagic 1-0, 54' Peytier 1-1, 68' Van Nuffel 1-2, 73' Van Nuffel 1-3, 79' Van Nuffel 1-4, 89' Van Nuffel 1-5.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Tweede Provinciale A - Antwerpen