Bornem - Ramsel

Derde Provinciale A Antwerpen

Bornem zet achterstand om in overwinning

Bornem had het moeilijk in de wedstrijd tegen Ramsel. Het team stond na de eerste helft met 1-2 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog met 5-2.

Ruben Liekens opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Bornem maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Hamza Zaâf scoorde in de 6de minuut. Jonas Leys bracht in de 26ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. Wannes Deraeymaecker maakte in de 66ste minuut gelijk namens Bornem. Zes minuten later kwam Bornem op voorsprong. Zaâf passeerde nog een keer de doelman. Drie minuten later vergrootte Bornem de marge. Deraeymaecker passeerde nog een keer de doelman. Vijf minuten later passeerde Raja Sibtain Tasawar Iqbal de doelman en bouwde Bornem de voorsprong uit naar 5-2.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Bornem twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Ramsel twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 4' Liekens 0-1, 6' Zaâf 1-1, 26' Leys 1-2, 66' Deraeymaecker 2-2, 72' Zaâf 3-2, 75' Deraeymaecker 4-2, 80' Tasawar Iqbal 5-2.

GELE KAARTEN: 8' Gielis (Ramsel), 24' El Gallaf (Bornem), 50' Bougria (Bornem), 57' Spiessens (Ramsel).