.
Volledig scherm
. © Shutterstock

Dit zijn de beste televisietoestellen van 2018

MultimediaIeder najaar loopt het storm in elektrowinkels, maar klanten komen niet alleen maar over de vloer om cadeaus voor anderen te kopen. De eindejaarsperiode is namelijk ook de periode van de eindejaarsbonussen, en die worden vaak geïnvesteerd in een nieuw hebbeding met een stevige prijskaart. Zoals een nieuw tv-toestel. Hier zijn de vijf meest in het oog springende modellen die dit jaar op de markt kwamen.

19 reacties

  • Patrick Masson

    5 jaar geleden
    2000€ voor een tv toestel, vind ik de helft te duur. Maar voor sommige mensen met bakken geld is het pinuts. Zo verdeeld is de maatschappij.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Tegenwoordig is er meer te zien voor een aquarium, dan voor een tv, om dan nog te spreken van een investering....
  • Mehmet Kral

    5 jaar geleden
    "investeren" in een tv? Foute woordkeuze. Liever spenderen.
  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Geen enkele van mijn recente TV's is kapot gegaan. En de recentste is ook al een jaar of 8 oud. Mijn oudste 13 jaar. Allemaal Panasonic. Ik weet niet of het toeval is maar ik heb letterlijk nog nooit een apparaat gehad van Panasonic dat stuk ging. Ik heb er ook videocamera's van gehad en nu nog. Ik durf gerust zeggen dat apparaten over het algemeen minder snel stuk gaan dan vroeger.
  • Marinka Dumon

    5 jaar geleden
    Mijn Philips tv precies 3 jaar na aankoop kapot. Toeval bestaat niet ! Reparatie veel te duur. We leven in een wegwerpmaatschappij. Dus nooit zal ik zoveel geld uitgeven voor een tv.