Meghan Markle omzeilt stiekem moderegel tijdens The Fashion Awards

Een opmerkelijke verrassing tijdens de uitreiking van The Fashion Awards in Londen. Voor de prijs van British Designer Womenswear werd de Duchess of Sussex aangekondigd op het podium. Niemand minder dan Meghan Markle dus. Zij slaagde er toch weer in een van de regeltjes van de Queen te breken tijdens haar optreden.

flb

In een nog niet zo ver verleden was Meghan Markle zelf veel bezig met mode. Vandaag is ze echter de Duchess of Sussex en moet ze zich aan een reeks regels houden die de Queen haar oplegt. Zo wordt van haar, en bijvoorbeeld ook van Kate Middleton, verwacht dat ze enkel nude of een onopvallende kleur van nagellak dragen. Maar wat droeg Meghan op het podium van The Fashion Awards? Juist ja, een donkere wijnrode, bijna zwarte kleur op haar nagels.

(lees verder onder foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet voor het eerst dat het nieuwste lid van de koninklijke familie de regels van Elizabeth aan haar laars lapt. Naar verluidt vindt de Queen ook dat Meghan te uitbundig gekleed is en zou ze haar al aangemaand hebben om het wat bescheidener aan te doen. Niet meteen iets waar Meghan zich wat van lijkt aan te trekken. Kijk maar naar de zwarte jurk die haar schouders volledig bloot laat en hoe die duidelijk haar babybuik laat zien. In dat opzicht is Kate Middleton een stuk gehoorzamer.

Van haar melk

Dat Meghan opdook tijdens de awardceremonie was trouwens een verrassing van jewelste voor haast iedereen in de zaal en niet het minst voor Clare Waight Keller, die de prijs uit haar handen in ontvangst mocht nemen. In een interview met Vogue gaf de ontwerpster aan dat ze helemaal van haar melk was. Zeker omdat ze elkaar de week ervoor nog hadden gezien en Meghan toen niets had verklapt. De twee zijn vrienden geworden sinds de ontwerpster haar trouwjurk maakte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen