Union-verdediger Christian Burgess komt met mooi nieuws en knappe getuigenis na veel “hartzeer”: “Onze regenboogbaby komt eraan”

Union-verdediger Christian Burgess en zijn partner hebben woensdagavond bekendgemaakt dat ze een kindje verwachten. “Onze kleine regenboog komt eraan.”

Wim Conings

Regenboogbaby’s is de naam die gegeven wordt aan kinderen die geboren worden in een familie die eerder een miskraam, doodgeboorte of andere vorm van tragische zwangerschap hebben meegemaakt.

“We zijn er ons pijnlijk bewust van dat vruchtbaarheid voor iedereen anders uitziet. Het zou niet juist voelen enkel het positieve te delen omdat onze reis ook gevuld was met hartzeer en angst”, is het koppel eerlijk en open op sociale media.

“Onthoud altijd dat je niet weet waar iemand anders privé mee kan worstelen. We weten hoe moeilijk deze aankondigingen kunnen zijn. Als je het moeilijk hebt, gaan onze gedachten uit naar jullie. We hopen dat jullie jullie mirakel snel krijgen.”

Christian Burgess ligt met Union nog volop in de titelrace. Twee weken geleden kwam hij nog volop in het nieuws nadat hij een inworp in het gezicht van tegenstander Tolu Arokodare gooide en daarvoor geschorst werd. Na de 2-1-nederlaag op het veld van Anderlecht afgelopen weekend staat Union op de tweede plaats.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer