Alberta Geel - Tongerlo

Vierde Provinciale F Antwerpen

Selfslagh maakt twee goals voor Tongerlo in wedstrijd tegen Alberta Geel

Tongerlo won zondag de uitwedstrijd tegen Alberta Geel met 2-3.

De thuisploeg startte goed en nam na 17 minuten de leiding na een doelpunt van Ward Bulckens. Jens Van Den Brande bracht in de 25ste minuut Tongerlo op gelijke hoogte. Thibaut Selfslagh bracht Tongerlo na een half uur op voorsprong. Selfslagh bracht in de 43ste minuut de uitploeg op 1-3. Direct na de rust poetste Kevin Kerckhofs iets van de achterstand weg voor Alberta Geel. Jonas Grietens (Alberta Geel) pakte een gele kaart in de 65ste minuut. Alberta Geel moest met tien man verder nadat Grietens in de 90ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving.

Alberta Geel heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf keer verloren, terwijl Tongerlo twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning van Tongerlo met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 17' Bulckens 1-0, 25' Van Den Brande 1-1, 30' Selfslagh 1-2, 43' Selfslagh 1-3, 51' Kerckhofs 2-3.

GELE KAART: 65' Grietens (Alberta Geel).

RODE KAART: 90' Grietens (Alberta Geel).