© YouTube

VIDEO. Neem nu al een virtueel ritje in nieuwe achtbaan Toverland

De nieuwe achtbaan van Toverland in het Nederlands Limburgse Sevenum wordt nog gebouwd, maar wie niet kan wachten kan nu al een virtueel ritje in de attractie maken.

De Limburger

Het nieuwe themagebied Avalon, inclusief de nieuwe achtbaan Fenix, is namelijk nagebouwd in het computerspel Planet Coaster. De maker, die zichzelf Operateur noemt, heeft een filmpje van een ritje in de zogenoemde ‘wing coaster’ op YouTube gezet.

Operateur, wiens echte naam Dave Lancel is, baseerde zich op artists impressions van het nieuwe themagebied. “Alles wat je ziet zal in het echt waarschijnlijk wel anders. Dit is slechts mijn visie op de magische wereld Avalon”, schrijft hij bij de video.

Volgens pretparkblog Looopings had Operateur zo’n zeventig uur werk aan de creatie, die bestaat uit zo’n 42.000 objecten. Een woordvoerder van het pretpark laat aan de site weten ontzettend onder de indruk te zijn. “Fantastisch om Avalon nu al op deze manier tot leven zien te komen. We merken aan alles dat de uitbreiding leeft bij de fans.”

Het nieuwe themagebied Avalon gaat open op 7 juli 2018.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer