Jo Hens zong de pannen van het dak.
Volledig scherm
Jo Hens zong de pannen van het dak. © Kristof Ghyselinck

VIDEO. Level Six, de partyband van Jo Hens, blaast zes kaarsjes uit

MuziekLevel Six, de partyband van ‘Familie’-acteur Jo Hens en zangeres Katerine Avgoustakis, staat zes jaar op de planken. Dat vieren ze met een tournee doorheen heel Vlaanderen, die net werd afgetrapt met een exclusieve showcase in de AED-studio’s in Lint. Verschillende hits passeerden de revue en ook Laura Tesoro, die vroeger nog bij de band zong, kwam langs voor een kort gastoptreden. Dat kon natuurlijk op belangstelling rekenen van Bekend Vlaanderen. 

1 reactie

  • Carmen Cleenewerck

    5 jaar geleden
    Ze mogen eens afzakken naar de westvlaanders.Super groep,coole band.
  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’
    Muziek

    KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’

    Een kleine maand voor het Eurovisiesongfestival van start gaat in Zweden, kregen fans al een voorproefje van verschillende kandidaten. Topfavorieten zoals Zwitserland, Kroatië en Italië waren aanwezig in AFAS Live in Amsterdam om te tonen wat ze in hun mars hebben. De mannen van de Lage Landen mochten ook niet ontbreken. De Brusselse Mustii liet de volle zaal meezingen met ‘Before The Party Is Over’ en Joost Klein bouwde een feestje met ‘Europapa’.