.
Volledig scherm
. © bitcoin.com

Bitcoin duikt onder 8.000 dollar: “Belangrijk kantelpunt”, zegt expert

De bitcoin is vandaag onder de grens van 8.000 dollar gedoken, het laagste punt in 35 dagen. Maar volgens crypto-expert Rodrigo Marques heeft de munt een belangrijke ondergrens bereikt. “De bitcoin zal de komende zes maanden herstellen tot 20.000 dollar”, zegt hij.

10 reacties

  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    @Chris experts kochten in in 2015 aan $250 maar experts verkopen niet voor een schamele x40 zijnde nu $8000 ! Stel dat je weet dat die expert wat van de tafel neemt rond $200K per stuk dit is nog een mooie x25 vanaf hier.... maarja wat baten kaars en bril...
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    De waarde van dat ding is enkel gebaseerd op geruchten. Het is een soort virtuele monopoly-geld. Geef mij maar goud,platinum,palladium of rhoduim.
  • Bart Verbeeck

    6 jaar geleden
    wacht maar tot de euro of de usd beginnen te crashen. fiat geld is gemaakt voor de elite om de bevolking eronder te houden. crypto is door en voor diegene die echte vrijheid nastreven.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    ...maar wat gaat de tsaar verklaren op de G20...$19...18...eh...juli2018 ? en waarom wordt er gezegd dat de bitcoin 64.000$ waard zal worden door Amerikaanse "beleggingsadviseurs" of iemand wil goedkoop een "voorraad" (*) inslaan! * Ook gekend bij zakenlui om te liegen over de hoeveelheid (om de belastingen en eventuele haastige kopers te misleiden)
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Of hoe dromers hun fantasie de vrije loop laten. De crypto-waarden zijn al een hele tijd aan een daling toe. Het is dan ook aanneembaar, dat die daling nog wel een tijd doorgaat. Of er nadien een spectaculaire stijging op volgt, is theoretisch mogelijk, in werkelijkheid zal dat “spectaculaire” wel zeer beperkt blijven.