Het Kasteeltheater van De Orchidee in Tielen is een vaste waarde geworden.© Bart Van den Langenbergh

Tejater De Orchidee strijkt neer aan Tielenhof voor Kasteeltheater

Tielen -

Tejater De Orchidee uit Tielen (Kasterlee) strijkt op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei neer aan het kasteel Tielenhof in Tielen voor een nieuwe editie van Kasteeltheater. Bezoekers kunnen in de mooie tuin genieten van doorlopend theater.

Het kasteel van Tielen is komend weekend het gezellige decor van Kasteeltheater van Tejater De Orchidee. Het lokale theatergezelschap blies in 2023 zestig kaarsjes uit.

Op het domein van het kasteel staat zaterdag 4 mei en zondag 5 mei, telkens vanaf 13 uur, een groot terras klaar. De acteurs van De Orchidee spelen doorlopend theater. Het gezelschap bestaat uit onder meer Jan Coveliers, Ward De Pauw, Linda Desmet, Annemie Henderickx, Joris Matthé, Johan Nijs, Anoeshka Pas, Björn Picavet, Els Van Baelen, Nikita Van Dijck, Pascale Van den Bergh, Patrick Van der Eycken, Tess Van Oprooy en Nicole Vansant. De speelcoaching is in handen van Dimitri Duquennoy.

Tijdens Kasteeltheater is er ook kinderanimatie en staat ook Cisse’s foodtruck paraat. De toegang tot het kasteel is mogelijk langs de Kasteeldreef en niet langs de Hofdreef. De toegang bestaat uit een vrije bijdrage voor De Orchidee. (bvdl)

deorchidee.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Kasterlee