SC Duffel - Reet

Derde Provinciale A Vrouwen Antwerpen

SC Duffel wint thuis van Reet, mede dankzij twee treffers Merckx

SC Duffel versloeg zaterdag Reet in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 5-1.

Bron: RBFA app

SC Duffel kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Lien Van Den Bosch scoorde in de 7de minuut. Reet maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Veerle Van Loon scoorde in de 9de minuut. Dora Proost bracht in de 17de minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Nori Kockaerts bouwde de marge verder uit naar 3-1 na een half uur. Yoline Merckx bouwde in de 65ste minuut de marge uit voor SC Duffel. Zes minuten later bouwde SC Duffel de voorsprong uit naar 5-1. Merckx passeerde nog een keer de doelvrouw.

In de laatste vijf wedstrijden heeft SC Duffel drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Reet één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 7' Van Den Bosch 1-0, 9' Van Loon 1-1, 17' Proost 2-1, 30' Kockaerts 3-1, 65' Merckx 4-1, 71' Merckx 5-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.