© rr

Musical ‘40-45’ verpulvert bezoekersrecord ‘14-18’: “Verlengingen zolang publiek vraagt naar tickets”

Iets meer dan een week na de première van de spektakelmusical ’40-45’ zijn er al 340.000 tickets verkocht. Daarmee wordt het bezoekersrecord van de vorige musical ’14-18’ verbroken. Dat meldt Studio 100 dinsdag.

JaTi

Vanaf de start van de ticketverkoop gingen de kaartjes al vlot de deur uit, sinds de première gaat het nog harder. “Op een week tijd gingen er maar liefst 90.000 kaartjes de deur uit”, aldus Studio 100. “Dat het publiek de voorstelling zo in het hart sluit, is het mooiste compliment. Het is dan ook het publiek dat beslist hoe dikwijls wij dit verhaal mogen vertellen. Gelukkig zijn we niet uitverkocht en we hopen dan ook dat nog velen deze bijzondere theater-ervaring zullen kunnen beleven.”

Ook bezieler Gert Verhulst is in de wolken. “Onze ambities met ‘40-45’ zijn groot, maar dat we een week na de wereldpremière het bezoekersrecord van ‘14-18’ al zouden breken, dat overtreft onze stoutste dromen! Ik ben dan ook heel fier en dankbaar dat er momenteel al meer dan 340.000 tickets de deur uit zijn. Het toont aan dat deze bijzondere productie heel veel mensen aanspreekt.”

Meer informatie over de musical en de ticketverkoop vindt u op deze website.

© studio 100

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER