Balen - Netezonen B

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Gelijkspel voor Balen thuis tegen Netezonen B

Thuisploeg Balen en Netezonen B hielden zaterdag beiden één punt over aan het duel dat op 1-1 eindigde.

Bron: RBFA app

Het duurde tot de 75ste minuut voordat Chelsea Deckx Balen op voorsprong bracht. Deckx (Balen) kreeg een gele kaart in de 75ste minuut. Met nog acht minuten op de klok maakte Megan Mondelaers gelijk voor Netezonen B. Het resultaat betekent dat Netezonen B al zevende wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Balen twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Netezonen B drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Balen dit seizoen.

De volgende speeldag speelt Balen op zondag 21 april om 11 uur bij White Star. Netezonen B ontvangt vrijdag 19 april om 20 uur Rauw.

DOELPUNTEN: 75' Deckx 1-0, 82' Mondelaers 1-1.

GELE KAART: 75' Deckx (Balen).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.