© BFM

Motorrijder rijdt achteraan in op vrachtwagen: man verkeert in levensgevaar

Een man raakte zwaargewond bij een zwaar verkeersongeval op de E34 richting Nederland. Hij vecht voor zijn leven. De man reed met zijn motorfiets achteraan in op een vrachtwagen. Daarna belandde hij met een zware klap tegen de vangrail op de pechstrook.

jtp

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur op de E34 richting Nederland. Ter hoogte van de op- en afrit Oelegem reed een man op een motorfiets achteraan in op een vrachtwagen.

De man schoof nog enkele meter verder op het asfalt en kwam met een zware klap tot stilstand tegen een vangrail. Door de impact van de klap brak de motorfiets in twee. De man werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij vecht voor zijn leven.

Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Door het ongeval stond er een lange file op de E34 richting Nederland, vanaf Antwerpen-Oost. Er was slechts één rijstrook beschikbaar. Iets voor 19 uur werd de rijweg er terug vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen