REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ex-renners zijn het niet eens over deelname Froome aan de Tour: "Ik mag ook niet met de wagen rijden als ik drie pinten op heb"

Tour de FranceOrganisator ASO overweegt Chris Froome te bannen uit de Tour de France mocht het onderzoek naar zijn verdachte dopingtest niet zijn afgerond voor de start van de grote ronde op 4 juli. "Typisch ASO, mocht hij een Fransman zijn zouden ze hem wel toelaten hoor", vindt Edwig Van Hooydonck. "Ik vind dat Froome nergens mag rijden", stelt Eric Vanderaerden.

19 reacties

  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Niet rechtvaardigheid maar geld zal zegevieren en dat hebben ze bij Sky genoeg. De Ronde van Frankrijk zal in aanzien stijgen zonder Froome want met de puffer erbij mag er niet gekoerst worden.
  • Frans Van der Borght

    6 jaar geleden
    De Froome moet eruit? Pruttel...pruttel...
  • Stefaan Bertrem

    6 jaar geleden
    Tour...froome is me altijd een verbazing geweest dat iedereen daar opnieuw in liep en dat na alles wat we al meegemaakt hebben...het belachelijke verzetje is niet menselijk zoals de grote versnelling het niet was van Rich en Pantani...Armstrong gaan we beter niet over beginnen zeker...geld geld geld
  • francois de keyser

    6 jaar geleden
    Eric Vanderaerden the simplist, wat een vergelijking. Waarom zegt hij niet dat hij Froome vergelijkt met een zatte doodrijder. Heeft Eric een paar pintjes te veel gedronken? Edwig Vanhooydonck heeft het bij het rechte eind. Laat men eerst met de bewijzen komen, de rest is café praat.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Al die astmalijders moeten geweerd worden en de helft van het peleton mag niet meer starten.