© ypw

Zes voertuigen betrokken bij ongeval op E17 ... opnieuw in Lokeren

Lokeren -

Tijdens de avondspits gebeurde donderdagavond het zoveelste ongeval op de E17 in Lokeren. Deze keer kwam het in de richting van Antwerpen tot een kettingbotsing tussen zes voertuigen.

 Het ongeval gebeurde naar verluidt door een bruusk manoeuvre van een bestuurder van een Audi die op nippertje nog de afrit Zele wilde nemen. Hierdoor moest het achteropkomende verkeer hard in de remmen en het kwam tot een aanrijding waarbij drie personenwagens en drie bestelwagens betrokken raakten. (lees verder onder de foto)

Bij het ongeval raakten drie bestelwagens en drie personenwagens betrokken.© ypw

Bij het ongeval raakte één persoon lichtgewond, maar die wenste niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Omdat de aanrijding op de uitvoegstrook van de afrit Zele gebeurde, zijn er geen rijstroken versperd. Toch staat er al een file vanaf Beervelde. Momenteel zijn de hulpdiensten volop bezig met de afhandeling van het ongeval.

LEES OOK. Opnieuw aanrijdingen in Lokeren op E17: twee ongevallen veroorzaken zware ochtendspits

Ellende

Alsof er nog niet genoeg ellende op de E17 was vandaag, gebeurde in de tegenovergestelde rijrichting in Waasmunster nog een ongeval. Daar kwamen op de linkerrijstrook een terreinwagen en een vrachtwagen met elkaar in aanrijding. Of er daar gewonden gevallen zijn, is momenteel nog niet duidelijk is. Er is wel aanzienlijke hinder voor het verkeer dat richting Gent moet.

LEES OOK. Op deze plek op de E17 zijn ongevallen dagelijkse kost, en niemand lijkt te weten waarom

(pvs)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER