Vanwege het slechte weer werd de buitenspeeldag verplaatst.© Gemeente Duffel

Duffelse Buitenspeeldag vindt plaats op 15 mei

Duffel -

De jaarlijkse Buitenspeeldag vindt in Duffel op woensdag 15 mei plaats. Het gemeentebestuur moedigt die dag iedereen aan om buiten te spelen op de site aan De Pollepel. Hier worden allerlei sportieve en creatieve activiteiten georganiseerd.

“Door het slechte weer op woensdag 17 april hebben we de Buitenspeeldag moeten uitstellen. De editie van dit jaar zal daarom plaatsvinden op woensdag 15 mei. We hopen dat de weergoden ons ditmaal gunstig gezind zijn”, zegt schepen van Jeugd Dirk Broes (N-VA).

“Het concept van de Buitenspeeldag blijft hetzelfde. Onze verenigingen zorgen voor een leuk aanbod aan spelletjes en sportieve activiteiten. Als primeur werken we dit jaar samen met de leerlingen van het Sint-Norbertusinstituut, studierichtingen Commerciële organisatie en Opvoeding en begeleiding. Zij organiseren extra activiteiten zodat onze buitenspeelmarkt nog groter wordt”, vertelt burgemeester Sofie Joosen.

“We nodigen alle kinderen uit om van 14 tot 17 uur buiten op de site van De Pollepel te komen spelen. Ook voor ouders is dit een leuke gelegenheid om samen met hun kinderen te spelen”, vult Broes aan. Met een stempelkaart kunnen de kinderen allerlei activiteiten doen om op het einde van de namiddag echte buitenspeelhelden te worden. (hb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners