© BELGA

HERBELEEF. Tienkoppig Club in blessuretijd met 3-2 onderuit bij Fiorentina

Club Brugge heeft de heenmatch in de halve finale van de Conference League met 3-2 verloren van Fiorentina. Blauw-zwart moest een half uur met tien verder na rood voor Onyedika en boog het hoofd pas in blessuretijd. Herbeleef het hier.

aofo
Club Brugge mag blijven hopen op een Europese finale. Na een uur spelen moest Club met tien verder na een dubbele gele kaart van Onyedika. Thiago mikte met een mannetje minder de 2-2 knap binnen. Het was daarna overleven voor de Bruggelingen. Het leek te lukken maar invaller M'Bala Nzola bezorgde de Italianen in blessuretijd de overwinning. Met deze 3-2 blijft volgende week woensdag alles mogelijk in een kolkend en uitverkocht Jan Breydel. 
Pompen of verzuipen

Fiorentina wil meer en gaat op zoek naar 4-2. Kouamé krijgt de bal niet voorbij invaller Ordonez. Wat een spanning. Het thuispubliek gaat nog een keertje vol achter de ploeg staan.   
De invaller knalt eerst nog tegen de paal maar hij pikt eigenhandig de rebound op en mikt de 3-2 tegen de netten.  
Overleven

Er komen nog vijf minuten bij. Dit wordt overleven voor Club. 
Een Braziliaans brokje beton en een geweldige assist van Spileers 
Verzorging

Thiago blijft liggen zodat Club wat ademruimte krijgt. Ondertussen tikt de tijd weg voor de Italianen. Met deze 2-2 kunnen zij niet tevreden zijn, zeker niet met de numerieke meerderheid.  
De doelman neemt iets teveel tijd om uit te trappen. Hij krijgt een geel streepje achter de naam. 
Thiago is van goudwaarde voor Club Brugge
Thiago is van goudwaarde voor Club Brugge . Belga
Belotti kopt over

De spits krijgt de bal op de knikker van Bonaventura maar hij kopt ver naast. Met de voetjes lukt het wat beter voor de Italiaan. Fiorentina drukt het gaspedaal wat dieper in. 
Prima redding Jackers

De Limburger moet de trapeze in om een krul van Ikoné over doel te werken. Prima redding van de goalie. Daarna willen de Italianen een strafschop voor handspel van Odoi maar scheidsrechter Oliver fluit niet. Ook de VAR komt niet tussenbeide.  
Verzorging

Doelman Jackers moet even bekomen na een botsing met Kouamé. De goalie kan wel verder. 
Ren van Sabbe 

De youngster lijkt over een extra paar longen te beschikken. Hij loopt Maxime Lopez er los af maar zijn center is niet op maat. Dit deed ons denken aan de inspanning op het veld van Racing Genk. Hugo Vetlesen kon toen wel besluiten. De Noor staat op het punt om in te vallen.  
Spektakelstuk in Birmingham 

In de partij tussen Aston Villa en Olympiakos Piraeus staat het 2-4. Ayoub El Kaabi is de held bij de Grieken met een hattrick.  
 
Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer