VTM
Volledig scherm
© VTM

An Lemmens op Instagram: "Was het nu Boer zkt Vrouw? Of Hond zkt Baasje?"

Volgende week start het nieuwe, internationale seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op VTM. Om dat aan te kondigen deelt An Lemmens enkele foto's van tijdens haar reizen. Daarop staan drie enorm schattige honden. An wil daarmee adoptie aanmoedigen in tegenstelling tot het aankopen van honden.

0 reacties

  1. “Ja, we denken aan trouwen en kinderen”: Ian Thomas deelt al zes jaar lief en leed met Anna Carina
    PREMIUM
    bv

    “Ja, we denken aan trouwen en kinderen”: Ian Thomas deelt al zes jaar lief en leed met Anna Carina

    “Ik ben niet langer de Vlaamse Justin Bieber, al krijg ik die stempel nooit kwijt.” De tijden van ‘Baby’ liggen al lang achter hem, maar Ian Thomas (27) is lang nog niet uitgezongen. Naast het opnemen van nieuwe muziek, etaleert hij ook zijn acteertalent in telenovelle ‘Milo’. Maar als volwassene staat hij meer stil bij wat hij verwezenlijkt, zegt Ian in ‘Dag Allemaal’. En laat hij de moeilijkere tijden achter zich, samen met vriendin Anna Carina. “Ik heb het mezelf verboden om ooit nog zoveel te wegen.”
  2. Waarom maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans  ooit uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”
    Play
    Showbits
    1

    Waarom maakte Niels Destadsba­der Jelle Cleymans ooit uit voor ‘loser’ en ‘broek­schij­ter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

    Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle - tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ - uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik was dat oprecht helemaal vergeten”, reageert Jelle. Niels maakt het meteen goed door hem als allereerste uit te nodigen voor het nieuwe seizoen van zijn ‘Ik vraag het aan’. Ontdek het allemaal bij Showbits.