Antwerp-speler Eliot Matazo betrokken bij ongeluk met fietser: “Alles wijst in de richting van een spijtig ongeval”

Antwerp-middenvelder Eliot Matazo is zaterdagochtend betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval, dat laat de Great Old zelf weten op X. De Belgische jeugdinternational legde een negatieve speeksel- en alcoholtest af.

jnvn

“Vanochtend is Eliot Matazo betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeval met een fietser”, laat voetbalclub Antwerp zelf weten op X. “Volgens de eerste vaststellingen zou de fietser mogelijk verblind door de zon zijn geweest en door het rode licht zijn gereden. Zoals gebruikelijk bij dit soort ongevallen werd bij Eliot een speeksel- en alcoholtest afgenomen en beide waren negatief. Er zijn ook geen aanwijzingen dat er sprake zou zijn van overdreven snelheid.

“Zonder te willen vooruitlopen op het onderzoek naar het ongeval wijzen alle elementen, waaronder de verklaringen van getuigen, in de richting van een spijtig ongeval. Eliot is enorm onder de indruk van de gebeurtenissen en noch speler noch de club zullen verdere verklaringen afleggen tot het onderzoek is afgerond.”

“Onze gedachten gaan uit naar de fietser en zijn familie, en Eliot en de club hopen op een goede afloop.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer