Repetities musical 14-18 starten met verrassing: Bert Verbeke volgt na de zomer Niels Destadsbader op

De repetities voor de Studio 100 musical 14-18 zijn volop gestart. Dit keer kruipt niemand minder dan Niels Destadsbader in de huid van Albert. Maar die rol zal hij na de zomer opnieuw overdragen aan Bert Verbeke, die de rol in de vorige editie van de musical ook al vertolkte.

gvv

Er heerst een uitbundige sfeer in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, waar de repetities zijn begonnen voor de spektakelmusical 14-18. Niels Destadsbader toont zich de sfeermaker en hij heeft duidelijk al een goede band met zijn tegenspelers Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. “Wij zijn de gidsen en spirituele leiders van Niels”, grappen Jonas en Jelle, omdat zij in de originele 14-18 ook al speelden.

Wie Niels wil zien in de rol van Albert moet zich reppen, want na de zomer wordt hij vervangen door Bert Verbeke. Daarmee wordt hij herenigd met zijn goede vrienden Jonas en Jelle, want ook Bert was erbij in de eerste versie. “Ik ben superblij dat ik na tien jaar deze rol opnieuw mag spelen. Als ik zie hoe goed Niels het doet in zijn West-Vlaams dialect, dan inspireert mij dat. Maar ik blijf in het Gents spelen, verklapt Bert.

14-18, in het Studio 100 Pop-Up Theater, www.14-18.nu.

© Jan Van der Perre

© Jan Van der Perre

© Jan Van der Perre

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER