Johan Decuyper: "We hebben alle 25 punten van de stakingsaanzegging behandeld. Het akkoord werd door een meerderheid goedgekeurd en zal in samenspraak met de vakbonden worden uitgewerkt.”
Volledig scherm
Johan Decuyper: "We hebben alle 25 punten van de stakingsaanzegging behandeld. Het akkoord werd door een meerderheid goedgekeurd en zal in samenspraak met de vakbonden worden uitgewerkt.” © BELGA

Topman Skeyes over acties luchtverkeersleiders: “Het zijn enkelingen die ons gijzelen”

De topman van skeyes, gedelegeerd bestuurder Johan Decuyper, reageert zondag in een interview met Het Nieuwsblad voor het eerst op aanhoudende problemen bij luchtverkeersleiders. "De stilzwijgende meerderheid zijn plichtbewuste mensen. Het zijn enkelingen die ons gijzelen", zegt hij.

70 reacties

  • Mark Van Puyvelde

    5 jaar geleden
    Het zijn ook enkelingen die hun regels opleggen en hun werkvolk terroriseren. Het zijn enkelingen die hun zakken vullen met geld.
  • Willy Devroey

    5 jaar geleden
    Als die mannen zo dikwijls en zo lang ziek zijn moeten ze een medisch onderzoek ondergaan voor ze weer mogen werken. intussen betaald zoor het ziekenfonds ipv een vette pree om niks te doen. Al wie op de luchthaven werkt weet dat het geen 9 to 5 jobs zijn. Je moet maar eens verpleging doen in grote ziekenhuizen: daar werk je ook shifts van 10 dagen en daar verzorg je mensen die er soms erg aan toe zijn. Als het zo een slechte job is, waarom vechten ze dan om erbij te zijn.+6000€ per maand zeker
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Alles moet binnen een bepaald budget en moet zo veel mogelijk geld opbrengen. Iets anders geldt niet meer.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Al diegene die tegen deze stakenden zijn, hebben die al eens naar “air crash investigation” gezien. Hoeveel zijn er door de verkeerstoren al naar beneden gegaan door onderbezetting, door teweinig mensen. Dit is hiet om mee te spelen. Die mensen dragen een gigantische verantwoordelijkheid meneer Tabback! Na Reagan werden die ongelukken vermenigvuldigd! Ontsla gewoon de CEO!
  • Jan Offermans

    5 jaar geleden
    Besparingen: de natte droom van de CEO en zijn boekhouder de nachtmerrie van elk ander weldenkende mens.