Oppuurs B - Sint-Job B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Oppuurs B wint tegen Sint-Job B door treffers van Van Santvliet

Oppuurs B speler Rune Van Santvliet maakte een hattrick in de wedstrijd tegen Sint-Job B. Oppuurs B won de thuiswedstrijd met 5-1. Cédric Heremans en Paavo Verbiest scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Sam Fabi Mariën voor Sint-Job B scoorde.

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Sam Fabi Mariën scoorde na 8 minuten. Oppuurs B maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Van Santvliet scoorde in de 13de minuut. Cédric Heremans bracht in de 36ste minuut de thuisploeg op voorsprong. In de 77ste minuut deed Van Santvliet de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Oppuurs B. Met nog zeven minuten op de klok voerde Paavo Verbiest de score verder op voor Oppuurs B. Van Santvliet (Oppuurs B) pakte een gele kaart in de 89ste minuut. Maar Oppuurs B had nog tijd voor een extra doelpunt. Van Santvliet vond het doel opnieuw in de 92ste minuut, en maakte hiermee zijn hattrick af.

DOELPUNTEN: 8' Mariën 0-1, 13' Van Santvliet 1-1, 36' Heremans 2-1, 77' Van Santvliet 3-1, 83' Verbiest 4-1, 92' Van Santvliet 5-1.

GELE KAART: 89' Van Santvliet (Oppuurs B).